Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2006

Χωρίς Λόγια

Ετικέτες


Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2006

Ένας φανατικός Remixer των Depeche Mode


Πρόσφατα, ανακάλυψα έναν φανατικό μουσικό/remixer των Depeche Mode. Το όνομα του είναι Glezpik και η καταγωγή του από το Μεξικό! Στα πανέμορφα remix του, εκφράζει όλο το πάθος του για το συγκρότημα, χωρίς να αλλιώνει στο παραμικρό την αίσθηση των τραγουδιών του συγκροτήματος. Φανταστείτε ότι ο τύπος έχει κάνει remix όλο το άλμπουμ Violator !
Όλα αυτά τα remix μπορείτε να τα βρείτε εδώ: http://www.commline.com/download/DM/mp3/glezpik/
Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια!

Ετικέτες


Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2006

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 1973

Σαν μια μεγάλη τιμωρία,
δεν μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή τη μεγάλη επέτειο χωρίς μεγάλη αστυνόμευση...

Ετικέτες


Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

Sacha Baron Cohen aka Borat

Τον κύριο του τίτλου και της φωτό τον γνωρίζετε;


Είναι ο πρωταγωνιστής και εμπνευστής της ταινίας Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.

Ο κύριος αυτός είναι ένας Εβραίος Βρετανός ηθοποιός με διακρίσεις σε εκπομπές που έχει παρουσιάσει στη Μεγάλη Βρετανία όπου εμφανίζεται ο ίδιος σε φανταστικούς ρόλους που έχει δημιουργήσει μόνος του.

Η τελευταία του ταινία που έχει δημιουργήσει και θόρυβο, είναι ένα ζωντανό ντοκιμαντέρ - οδοιπορικό στις Η.Π.Α. (U S 'n A, όπως αναφέρει ο ίδιος) γεμάτο σάτιρα και οξεία κριτική στην αμερικάνικη κουλτούρα με στυλ που θυμίζει τα "τρομερά" ντοκιμαντέρ του Michael Moore.

Το γέλιο απίστευτο!

Το θάρρος και το θράσος όμως αυτού του ανθρώπου να γυρίζει τέτοιες σκηνές, είναι αυτό που στο τέλος κερδίζει τα συγχαρητήρια...

Ετικέτες


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

eXTReMe Tracker   
free counters
VISITORS