« Home | Πρωταθλητές μικροβίων! » | Το φαινόμενο του θερμοκηπίου » | Ο Νόμος του Μέρφυ, και το κακό συναπάντημα... » | Περί ευτραφών κυριών... » | Εκδρομή στα Καλάβρυτα »

Τρίτη, Μαρτίου 07, 2006

Οι κατά συρροή δολοφονίες του τριημέρου

Μεγαλύτερη σημασία για τα ΜΜΕ φαίνεται να έχει ο θάνατος ενός πτηνού από τη γνωστή νόσο, από το θάνατο 24 συνανθρώπων μας στην άσφαλτο κατά το εορταστικό τριήμερο. Και προφανώς έτσι είναι, γιατί σημαντικότερο σίγουρα γι'αυτούς είναι αυτό που είναι άγνωστο, προκαλεί τρόμο, γεννά φόβους και σπέρνει τον πανικό.
Ίσως και για τον ίδιο τον πληθυσμό που παρακολουθεί και "συμπάσχει" με τα ΜΜΕ να έχει μεγαλύτερη σημασία ότι έφτασαν στα 26 συνολικά τα κρούσματα της νόσου των πτηνών στη χώρα μας και πρέπει να τρομοκρατηθεί περισσότερο. Και αυτό γιατί "οι κοντόφθαλμοι" θεωρούν ότι η νόσος είναι έξω από την πόρτα τους, ενώ το τροχαίο έξω από την πόρτα των "άλλων" (τώρα ποιοι είναι αυτοί οι "άλλοι", ποτέ μου δεν κατάλαβα...)
Το μόνο σχετικό που αναφέρθηκε ως πρώτο θέμα ήταν οι τεράστιες, αλλά φυσικά δικαιολογημένες, ουρές που σχηματίστηκαν κατά την επιστροφή καθώς και η αγανάκτηση των οδηγών για την καθυστέρηση της επιστροφής (ή του θανάτου για "μόλις" 24).

Comments:
...έλα ρε συ, μην είσαι άδικος με τα παιδιά της tv!...

αφού τα κρούσματα της αρρώστειας των πουλιών είναι περισσότερα (26) ενώ τα θανατιλίκια της ασφάλτου λιγότερα (24) γιατί τους τη λες;

:)
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

eXTReMe Tracker   
free counters
VISITORS